Tavuk suyu çorbasını yaparken salçalı mı yapmanın daha iyi olacağına karar vermek zor mu? Salçalı versiyonun daha yoğun bir lezzet ve rengin yanı sıra besin değerini artırdığı söyleniyor. Peki, salça kullanmadan doğal tavuk aromalarını ön plana çıkararak daha hafif bir çorba elde etmenin avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kişisel damak zevki burada ne kadar etkili olabilir?
Tavuk suyu çorbasını yaparken salçalı mı yapmanın daha iyi olacağına karar vermek zor mu? Salçalı versiyonun daha yoğun bir lezzet ve rengin yanı sıra besin değerini artırdığı söyleniyor. Peki, salça kullanmadan doğal tavuk aromalarını ön plana çıkararak daha hafif bir çorba elde etmenin avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kişisel damak zevki burada ne kadar etkili olabilir?
Cevap yaz