Mantı yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hamurun hazırlanması mı, iç harcın karıştırılması mı yoksa mantıları şekillendirmek mi? Özellikle hamurun dinlendirilmesi sürecinin önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu süre zarfında başka ne gibi püf noktalar ekleyebilirsiniz? Ayrıca salça sosunu hazırlarken kullandığınız baharatlar arasında en çok hangisi lezzeti artırıyor? Bu tarifin pratikliği ve lezzeti gerçekten dikkat çekici, sizce misafirler için en iyi sunum nasıl olmalı?
Mantı yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hamurun hazırlanması mı, iç harcın karıştırılması mı yoksa mantıları şekillendirmek mi? Özellikle hamurun dinlendirilmesi sürecinin önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu süre zarfında başka ne gibi püf noktalar ekleyebilirsiniz? Ayrıca salça sosunu hazırlarken kullandığınız baharatlar arasında en çok hangisi lezzeti artırıyor? Bu tarifin pratikliği ve lezzeti gerçekten dikkat çekici, sizce misafirler için en iyi sunum nasıl olmalı?
Cevap yaz