Domatesli pilavı yaparken salça kullanmak gerçekten de yemeğe derinlik katıyor mu, yoksa taze domatesle de aynı lezzeti elde edebilir miyiz? Salça, domatesin tadını zenginleştirdiği için mi tercih ediliyor, yoksa başka bir nedeni var mı? Taze domates kullanmanın pişirme süresini uzattığı belirtiliyor ama bu, yemeğin lezzetinde bir kayba neden olur mu? Alternatif malzemelerle denemek, kendi damak zevkimize göre pişirmek ne kadar keyifli ama sonuçta en lezzetli olan ne?
Domatesli pilavı yaparken salça kullanmak gerçekten de yemeğe derinlik katıyor mu, yoksa taze domatesle de aynı lezzeti elde edebilir miyiz? Salça, domatesin tadını zenginleştirdiği için mi tercih ediliyor, yoksa başka bir nedeni var mı? Taze domates kullanmanın pişirme süresini uzattığı belirtiliyor ama bu, yemeğin lezzetinde bir kayba neden olur mu? Alternatif malzemelerle denemek, kendi damak zevkimize göre pişirmek ne kadar keyifli ama sonuçta en lezzetli olan ne?
Cevap yaz