Salçalı sucuklu makarna yapmayı çok istiyorum ama bazı adımlar hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Özellikle sucukların ne kadar pişirilmesi gerektiği ve domates salçasının ne kadar süreyle kavrulması gerektiği konusunda emin olamıyorum. Acaba bu aşamalarda dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Ayrıca, baharatları eklerken hangi miktarları kullanmalıyım? Teşekkürler!
Salçalı sucuklu makarna yapmayı çok istiyorum ama bazı adımlar hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Özellikle sucukların ne kadar pişirilmesi gerektiği ve domates salçasının ne kadar süreyle kavrulması gerektiği konusunda emin olamıyorum. Acaba bu aşamalarda dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Ayrıca, baharatları eklerken hangi miktarları kullanmalıyım? Teşekkürler!
Cevap yaz