Salça soslu salata tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Özellikle sebzeleri doğrama aşamasında domatesleri küt şeklinde kesmek yerine, daha ince doğramak nasıl bir sonuç verir? Ayrıca, salça sosunun içerisinde karabiber eklenmesi zorunlu mu, yoksa tamamen isteğe bağlı mı? Son olarak, salatanın içerisine nohut veya mercimek eklemek gerçekten besin değerini artırır mı, deneyen biri olarak bu konuda neler söyleyebilirsin?
Salça soslu salata tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Özellikle sebzeleri doğrama aşamasında domatesleri küt şeklinde kesmek yerine, daha ince doğramak nasıl bir sonuç verir? Ayrıca, salça sosunun içerisinde karabiber eklenmesi zorunlu mu, yoksa tamamen isteğe bağlı mı? Son olarak, salatanın içerisine nohut veya mercimek eklemek gerçekten besin değerini artırır mı, deneyen biri olarak bu konuda neler söyleyebilirsin?
Cevap yaz