Salçalı mantı sosunun tarifini okurken, özellikle sarımsakların yanmaması için dikkat edilmesi gereken süreye ne kadar önem veriyorsunuz? Kendi deneyimlerinizde bu aşamada bir sorun yaşadınız mı? Ayrıca, sosun kıvamını ayarlarken su miktarını nasıl belirliyorsunuz? Kendi damak zevkinize göre baharatları değiştiriyor musunuz? Bu püf noktalarını uygulamak, sosun lezzetini gerçekten etkiliyor mu?
Salçalı mantı sosunun tarifini okurken, özellikle sarımsakların yanmaması için dikkat edilmesi gereken süreye ne kadar önem veriyorsunuz? Kendi deneyimlerinizde bu aşamada bir sorun yaşadınız mı? Ayrıca, sosun kıvamını ayarlarken su miktarını nasıl belirliyorsunuz? Kendi damak zevkinize göre baharatları değiştiriyor musunuz? Bu püf noktalarını uygulamak, sosun lezzetini gerçekten etkiliyor mu?
Cevap yaz