Salçalı kıymalı makarna sosunu yaparken en çok hangi aşama zor gelmişti? Özellikle kıymanın kavrulması veya sosun pişirilmesi sırasında bir sorunla karşılaştın mı? Ayrıca, taze domates kullanmanın sosun lezzetini nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bu tarifteki baharatlar senin damak tadına uygun mu? Bir de üzerine parmesan peyniri eklemeyi düşündün mü, yoksa farklı bir malzeme ile mi sunmayı tercih ettin?
Salçalı kıymalı makarna sosunu yaparken en çok hangi aşama zor gelmişti? Özellikle kıymanın kavrulması veya sosun pişirilmesi sırasında bir sorunla karşılaştın mı? Ayrıca, taze domates kullanmanın sosun lezzetini nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bu tarifteki baharatlar senin damak tadına uygun mu? Bir de üzerine parmesan peyniri eklemeyi düşündün mü, yoksa farklı bir malzeme ile mi sunmayı tercih ettin?
Cevap yaz