Salçalı ekmek hamurunun yapılışı oldukça pratik görünüyor. Malzemeler arasında yer alan domates salçası ve zeytinyağı, hamura lezzet katacak gibi. Maya aktivasyonu için yapılan bekleme süresi de önemli, o anı kaçırmamak lazım. Hamurun yoğrulması aşamasında dikkat edilmesi gereken pürüzsüz ve elastik bir kıvama ulaşması da önemli. Özellikle sunum önerileri, yanına zeytin ve beyaz peynir ile birlikte servis edilmesi fikri harika! Peki, bu tarife ek olarak başka hangi malzemeler eklenebilir? Özellikle sebzelerle zenginleştirmek isteyenler için önerileriniz var mı?
Salçalı ekmek hamurunun yapılışı oldukça pratik görünüyor. Malzemeler arasında yer alan domates salçası ve zeytinyağı, hamura lezzet katacak gibi. Maya aktivasyonu için yapılan bekleme süresi de önemli, o anı kaçırmamak lazım. Hamurun yoğrulması aşamasında dikkat edilmesi gereken pürüzsüz ve elastik bir kıvama ulaşması da önemli. Özellikle sunum önerileri, yanına zeytin ve beyaz peynir ile birlikte servis edilmesi fikri harika! Peki, bu tarife ek olarak başka hangi malzemeler eklenebilir? Özellikle sebzelerle zenginleştirmek isteyenler için önerileriniz var mı?
Cevap yaz