Salçalı pirzola tarifini okuduktan sonra, gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle tencerede pişirilmesi, etin yumuşaklığını artırdığı gibi, sosla birlikte aromalarının da iyice geçmesini sağlıyor. Malzemelerin listesi oldukça net ve adımlar da basitçe sıralanmış. Soğan ve sarımsağın pembeleşene kadar sotelenmesi, o yemeğin kokusunu düşündüğümde bile beni heyecanlandırıyor. Ayrıca, sebze çeşitleri eklenerek zenginleştirilmesi fikri de harika. Pilav ya da bulgur pilavıyla sunulması ise tam bir klasik. Gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum!
Salçalı pirzola tarifini okuduktan sonra, gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle tencerede pişirilmesi, etin yumuşaklığını artırdığı gibi, sosla birlikte aromalarının da iyice geçmesini sağlıyor. Malzemelerin listesi oldukça net ve adımlar da basitçe sıralanmış. Soğan ve sarımsağın pembeleşene kadar sotelenmesi, o yemeğin kokusunu düşündüğümde bile beni heyecanlandırıyor. Ayrıca, sebze çeşitleri eklenerek zenginleştirilmesi fikri de harika. Pilav ya da bulgur pilavıyla sunulması ise tam bir klasik. Gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz