Salçalı biftek tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Bifteği marine etme aşamasında ne kadar bekletmek gerektiği hakkında bir bilgi var mı? Ayrıca, soğan ve sarımsakları kavururken hangi ateş seviyesinde pişirmeliyim? Salçayı ekledikten sonra tam olarak ne kadar sürede pişirmem gerektiği de merak ettiğim konulardan. Son olarak, bu yemeği sunarken başka hangi garnitürleri önerirsiniz?
Salçalı biftek tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Bifteği marine etme aşamasında ne kadar bekletmek gerektiği hakkında bir bilgi var mı? Ayrıca, soğan ve sarımsakları kavururken hangi ateş seviyesinde pişirmeliyim? Salçayı ekledikten sonra tam olarak ne kadar sürede pişirmem gerektiği de merak ettiğim konulardan. Son olarak, bu yemeği sunarken başka hangi garnitürleri önerirsiniz?
Cevap yaz