Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Domates sosunu salçadan yapmak, özellikle zaman kısıtlı olduğunda çok pratik bir çözüm. Soğan ve sarımsak kavrulurken çıkan o kokular bile insanın iştahını açıyor. Domateslerin suyunu salıp çekmesi ve salçanın eklenmesi aşamaları da oldukça önemli görünüyor; bu aşamalar sosun lezzetini belirleyen noktalar. Baharatlarla zenginleştirmek de iyi bir fikir, kendi damak tadıma göre ekleyebileceğim farklı baharatlar kullanarak sosu daha da özel hale getirebilirim. Son olarak, sosu saklayabilmek için cam kavanoz kullanma fikri de çok pratik! Bu tarifi denemeyi dört gözle bekliyorum.
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Domates sosunu salçadan yapmak, özellikle zaman kısıtlı olduğunda çok pratik bir çözüm. Soğan ve sarımsak kavrulurken çıkan o kokular bile insanın iştahını açıyor. Domateslerin suyunu salıp çekmesi ve salçanın eklenmesi aşamaları da oldukça önemli görünüyor; bu aşamalar sosun lezzetini belirleyen noktalar. Baharatlarla zenginleştirmek de iyi bir fikir, kendi damak tadıma göre ekleyebileceğim farklı baharatlar kullanarak sosu daha da özel hale getirebilirim. Son olarak, sosu saklayabilmek için cam kavanoz kullanma fikri de çok pratik! Bu tarifi denemeyi dört gözle bekliyorum.
Cevap yaz