Sulu salçalı tavuk yemeği yaparken, salçanın kalitesinin lezzeti ne kadar etkilediğini deneyimlemiş biri olarak, bu noktaya gerçekten dikkat etmek gerekiyor. Tavukların mühürlenmesi, yemeğin tadını artırıyor ama bunu yaparken dikkatli olmak lazım. Su miktarını ayarlamak da önemli, çünkü yemeğin sululuğu tam istediğimiz gibi olmalı. Baharatları damak zevkine göre ayarlamak da her zaman en iyi sonucu veriyor. Sizce de bu püf noktaları, yemeğin lezzetini artırmak için yeterli mi?
Sulu salçalı tavuk yemeği yaparken, salçanın kalitesinin lezzeti ne kadar etkilediğini deneyimlemiş biri olarak, bu noktaya gerçekten dikkat etmek gerekiyor. Tavukların mühürlenmesi, yemeğin tadını artırıyor ama bunu yaparken dikkatli olmak lazım. Su miktarını ayarlamak da önemli, çünkü yemeğin sululuğu tam istediğimiz gibi olmalı. Baharatları damak zevkine göre ayarlamak da her zaman en iyi sonucu veriyor. Sizce de bu püf noktaları, yemeğin lezzetini artırmak için yeterli mi?
Cevap yaz