Salçalı un çorbasını ilk kez yapmayı düşünüyorum. Malzemeleri oldukça basit görünüyor, un, zeytinyağı ve domates salçası ile başlayacağım. Unu kavururken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Su veya et suyu eklerken de topaklanma olmaması için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Ayrıca, servisten önce limon suyu eklemenin tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bu çorbayı yaparken en çok hangi baharatları kullanmalıyım? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Salçalı un çorbasını ilk kez yapmayı düşünüyorum. Malzemeleri oldukça basit görünüyor, un, zeytinyağı ve domates salçası ile başlayacağım. Unu kavururken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Su veya et suyu eklerken de topaklanma olmaması için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Ayrıca, servisten önce limon suyu eklemenin tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bu çorbayı yaparken en çok hangi baharatları kullanmalıyım? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz