Mantar ile et sote yaparken sos kullanmamak gerçekten malzemelerin doğal lezzetlerini ön plana çıkarıyor. Peki, etleri mühürlerken dikkat edilmesi gerekenler neler? Yüksek ateşte sotelemek dışında, etin yumuşak kalması için başka bir yöntem var mı? Ayrıca, mantarların suyunu salıp çekmesi sırasında tavayı kapatmak gerektiği belirtilmiş. Bu adımın etkisini nasıl hissediyoruz, sence mantarların pişme süresi ne kadar olmalı? Son olarak, baharatları damak zevkine göre ayarlamak güzel bir detay, ama sen hangi baharatları kullanmayı tercih edersin?
Mantar ile et sote yaparken sos kullanmamak gerçekten malzemelerin doğal lezzetlerini ön plana çıkarıyor. Peki, etleri mühürlerken dikkat edilmesi gerekenler neler? Yüksek ateşte sotelemek dışında, etin yumuşak kalması için başka bir yöntem var mı? Ayrıca, mantarların suyunu salıp çekmesi sırasında tavayı kapatmak gerektiği belirtilmiş. Bu adımın etkisini nasıl hissediyoruz, sence mantarların pişme süresi ne kadar olmalı? Son olarak, baharatları damak zevkine göre ayarlamak güzel bir detay, ama sen hangi baharatları kullanmayı tercih edersin?
Cevap yaz