Lokanta usulü salçalı mercimek çorbasını yaparken en çok hangi pürüzsüzlük aşamasının önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle de mercimeklerin yıkanması ve sebzelerin kavrulması sürecinin çorbanın lezzetine etkisi nedir? Bir de baharatları ekleyip kaynatma aşamasında, damak zevkinize göre ayarlama yapmanın çorbanın tadını zenginleştirdiğini düşünüyor musunuz?
Lokanta usulü salçalı mercimek çorbasını yaparken en çok hangi pürüzsüzlük aşamasının önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle de mercimeklerin yıkanması ve sebzelerin kavrulması sürecinin çorbanın lezzetine etkisi nedir? Bir de baharatları ekleyip kaynatma aşamasında, damak zevkinize göre ayarlama yapmanın çorbanın tadını zenginleştirdiğini düşünüyor musunuz?
Cevap yaz