Gerçekten domates kabuğuyla salça yapmak harika bir fikir! Sadece domateslerin etini değil, kabuklarını da değerlendirmek, hem israfı önlüyor hem de salçaya ekstra bir lezzet katıyor. Domates kabuklarının besin değerleri açısından zengin olduğunu duymak beni oldukça mutlu etti. Özellikle kış hazırlıklarında böyle tarifler çok işimize yarıyor. Bu tarifte baharatların kişisel damak zevkine göre ayarlanabilmesi de çok güzel bir detay. Peki, kabukları eklemeden önce başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu, yoksa doğrudan ekleyebilir miyiz?
Gerçekten domates kabuğuyla salça yapmak harika bir fikir! Sadece domateslerin etini değil, kabuklarını da değerlendirmek, hem israfı önlüyor hem de salçaya ekstra bir lezzet katıyor. Domates kabuklarının besin değerleri açısından zengin olduğunu duymak beni oldukça mutlu etti. Özellikle kış hazırlıklarında böyle tarifler çok işimize yarıyor. Bu tarifte baharatların kişisel damak zevkine göre ayarlanabilmesi de çok güzel bir detay. Peki, kabukları eklemeden önce başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu, yoksa doğrudan ekleyebilir miyiz?
Cevap yaz